SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: TJ Spálov – SK Tichá (sobota, 14:30)

Před zápasem. 12.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Ve Spálově netradičně v sobotu. Tichá se v posledním říjnovém výjezdu představí na hřišti Spálova, jehož dres obléká i hrající trenér Rostislav Kiša, který má ve své sbírce mistrovský titul s ostravským Baníkem.

SOUPEŘ
Spálovu start nového ročníku I.B třídy sk. D vůbec nevyšel. V úvodních dvou kolech zaznamenali spálovští fotbalisté dvě porážky, ve Fryčovicích (3:2) a doma s Mořkovem (2:3). Poté remizoval Spálov v Jeseníku n.O. (0:0) a porazili doma Kozlovice (3:1). Na domácím hřišti má náš sobotní soupeř padesátiprocentní úspěšnost, dvě výhry, dvě porážky. V minulém kole si Spálov s chutí zastřílel, v Tísku zvítězil 0:10! Loňský nedohraný soutěžní ročník 2020/21 zakončili hráči soupeře na jedenácté příčce, se ziskem 9 bodů (2-3-3) a skórem 15:15.

TICHÁ

Tichá zatím nedokázala v měsíci říjnu skórovat. Po bezbrankových remízách se Starým Jičínem a Kopřivnicí čeká na gól již 180 minut. Poslední utkání v Kopřivnici nabídlo spoustu šancí, ale diváci v něm branku neviděli. “Utkání se hrálo ve vysokém tempu z obou stran. V prvním poločase jsme měli spoustu příležitostí k tomu, abychom vstřelili branku, nicméně nám chyběl důraz v zakončení. Z celkového pohledu můžeme říct, že remíza je pro obě mužstva zasloužená. Spousta šancí na obou stranách, které zůstaly nevyužity. Pozitivem tohoto utkání je určitě čisté konto, které jsme dokázali udržet proti jednomu z nejgólovějších týmů soutěže.“ Hodnotil utkání asistent trenéra Petr Zdarsa.

DIVÁCI

Diváci budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkáníAktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze


12. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Spálov (7. místo, 13 bodů) – Tichá (3.místo, 17 bodů)

Sobota 14:30, Stadion TJ Spálov

Rozhodčí: Podracký Pavel – Nitra Jakub, Stankov Patrik.


TICHÁ VS SPÁLOV V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 8 / 4-3-1 / 17:10


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (6.září 2020)


TJ Spálov - SK Tichá 1:1 (1:0)

Branky: 27. Pop Patrik – 53. Tománek Martin. Žluté karty: 43. Bušina Vojtěch – 30. Kocián Tomáš, 37. Kocián Dominik, 73. Fojtík Pavel, 86. Kocián Roman. Rozhodčí: Chýlek Martin – Závodný Vít, Bartek Libor. Diváci: 70.

TJ Spálov: Martinovský – Chuděj, Kostka, Šima, Bušina (76. Mikuš) – Ambrož, Pop P., Kiša, Ondřej – Sucháček, Pop K.

SK Tichá: Pikulík – Fojtík, Sládeček, Balcárek, Kocián T. (88. Vrána) – Tománek T., Janáč, Kocián D., Kocián R. – Skoupil (46.Tománek M.), Svoboda (80. Houšťava)