SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – FC Kozlovice (sobota, 16:30)

Před zápasem. 22.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Jarní tahák je tady. Jeden z nejtradičnějších zápasů CANIS I.B třídy sk. D. Tichá vyzve ve šlágru 22. kola vedoucí tým soutěže FC Kozlovice. Sobotní derby má výkop v 16:30 hodin.

SOUPEŘ

Na sobotní derby do Tiché dorazí vítězně naladěný tým, který na jaře ještě neztratil body. Kozlovice mají za sebou výbornou první polovinu soutěže, kterou strávily v horních patrech tabulky. V jarní části se díky šesti výhrám v řadě posunuly do jejího čela. Kozlovice dokázaly v minulém kole porazit na domácím hřišti Kopřivnici (2:1) a upevnili si tak svůj náskok v čele. Nejpřesnější mušku má zatím patnáctigólový Martin Krpec, kterému velmi zdatně s dvanácti brankami sekunduje Zdeněk Matějka.

TICHÁ

Tichá prahne po reparátu za Mořkov. Právě zápas v Mořkově nemůžou hodnotit domácí fotbalisté jako úplně vydařený. Zvláště, co se týká proměňování šancí. Přijeli jsme do Mořkova pro tři body. Odvážíme si jen jeden, ale i ten může mít svoji cenu. Bylo to odbojované z obou stran, čím více jedete na krev, tak ubývá fotbalovosti, a i když nikomu z hráčů nevidím do hlavy, tak jakoby jsme ztráceli víru ve své schopnosti. Zásadní věcí posledních dnů nebo zápasů je fakt, který nerad říkám, ale dochází na mojí předpověď. Doplácíme na kriticky nízký počet hráčů a ve druhé řadě na neproměňování šancí“, hodnotil utkání trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Tyhle zápasy táhnou! Utkání se hraje bez jakýchkoliv omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.

TIP:SOUTĚŽ

Návštěvníci klubových stránek www.fotbalskticha.cz mají možnost zúčastnit se nové TIP:SOUTĚŽE. Soutěž najdete v sekci FANZÓNA, kde vyplníte potřebné údaje, natipujete zápasy a své tipy odešlete. Pětice nejlépe tipujících za celou jarní část sezóny 2021/22 se může těšit na zajímavé ceny od našich partnerů.


22. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Tichá (2. místo, 37 bodů) – Kozlovice (1.místo, 43 bodů)

Sobota 16:30, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Gańczarczyk Tomáš – Pobořil Radek, Galásek Michal. Delegát: Kubánek Ladislav.


TICHÁ VS KOZLOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 5 / 1-1-3 / 7:10


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (26. září 2021)

FC Kozlovice – SK Tichá 5:2 (2:1)

Branky:
 22. Krpec Martin, 45. Ermis Radek, 70. Krpec Martin, 84. Krpec Pavel, 90. Krpec Martin (pen.) – 45. Skoupil Petr, 89. Fajčák Daniel. Žluté karty: 68. Skurka Tomáš – 65. Janáč Libor, 90. Pikulík Vlastimil. Rozhodčí: Machala Petr – Mitura Michal, Bartek Libor. Diváci: 650

FC Kozlovice: Chlebek – Piskoř, Krpec Š., Bednář, Adamec (89. Janás) – Ermis, Matějka, Prudký, Skurka (80. Krban) – Krpec M., Krpec P. (89. Holub). Trenér: Piskoř Josef

SK Tichá: Pikulík – Kocián R. (46. Vrána), Balcárek, Sládeček (52. Janáč L.), Závodný (72. Macura) – Fajčák, Kocián D., Kocián T. – Skoupil (77.Hoffmann), Tománek M., Houšťava. Trenér: Kula Daniel