SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Horní Suchá – SK Tichá (sobota, 17:00)

Před zápasem. 2.kolo ČPP I.A třídy sk B.

Nová sezóna startuje! Hned na úvod souboj nováčků. Tichá se v premiéře představí v sobotu na hřišti Horní Suché. Výkop je v 17:00.

SOUPEŘ

Horní Suchá, vítěz I.B třídy sk. C se vrací do I.A třídy po deseti letech. Hráči soupeře zvládli soutěžní ročník 2021/22 na výbornou, když jej odehráli celý bez jediné porážky. Mladý tým trenérů Jaromíra Bebeneka a Zdeněka Menoušeka se navíc může pyšnit úctyhodnou bilancí sedmnácti zápasů v řadě bez inkasované branky. Horní Suchá porazila v generálce Slavoj Rychvald (2:4) a letní přípravu odehrála s bilancí 1-1-1. S průběhem letní přípravy jsme spokojení. Kluci i vzhledem k dovoleným odmakali co bylo potřeba, měli příkladný přístup, a tak jdeme do sezóny dobře připravení a těšíme se na vyšší soutěž. Jsme taky rádi, že se nám během přípravy vyhýbala vážnější zranění. V sobotu nás určitě nečeká jednoduchý zápas i vzhledem k tomu, že půjde o nováčkovský souboj. Soupeř z Tiché je pro nás trochu neznámý, ale určitě budeme chtít uspět a vstoupit do sezóny tou správnou nohou,“ řekli pro klubový web před startem sezóny trenéři soupeře.

TICHÁ

Jak dopadne premiéra Tiché v I.A třídě po 17 letech? Poslední utkání v této soutěži jsme odehráli 18. června roku 2005 v Příboře, kde nás porážka 1:0 odsoudila k sestupu. Tichavjané mají za sebou úspěšnou generálku v podobě Okresního poháru, když v derby dokázali porazit Trojanovice I. (0:2). Očekávané utkání před krásnou návštěvou v úmorném vedru jsme zvládli k mé spokojenosti. Do sezóny můžeme vstoupit dobře naladěni,“ sdělil po utkání trenér Tiché. V hodnocení letní přípravy se Daniel Kula vyjádřil také k úvodním zápasům I.A třídy. Dopředu říkám, že celky z karvinska favorizují v celé soutěži a my na tři z nich narazíme hned na začátku, což upřímně v této chvíli za výhodu nepovažuji. Pokud nechceme být jen za vyjukané nováčky, musíme se jim postavit odhodlaně. Horní Suchá je taky vítěz B třídy. Myslím, že by to mohlo být zajímavé utkání i z pohledu určité podobnosti obou soupeřů, ale to nám ukáže až sobotní premiéra.“

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.



2. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Horní Suchá – Tichá 

Sobota 17:00, Sportovní areál František - Horní Suchá

Rozhodčí: Pasterčák Jozef – Svoboda Marian, Jurygáček René.



NÁŠ SOUPEŘ V SEZÓNĚ 2021/22


  • CELKEM

Výhry – 21
Remízy – 3
Porážky – 0
Skóre – 72:12
Počet bodů – 66

  • DOMA

Výhry – 12
Remízy – 0
Porážky – 0
Skóre – 36:4
Počet bodů – 36

  • VENKU

Výhry – 9
Remízy – 3
Porážky – 0
Skóre – 36:8
Počet bodů – 30