SK Tichá | | Tiskové zprávy

FAČR hledá dobrovolníky

Sportovní nadšenci, fotbaloví fanoušci či třeba studenti sportovních oborů dostávají možnost nakouknout za kulisy letošní největší tuzemské sportovní akce. 

Fotbalová asociace České republiky spouští nábor dobrovolníků, kteří se budou na začátku června podílet na organizaci finále Evropské konferenční ligy UEFA.

Praha se ve středu 7. června 2023 stane středobodem evropského fotbalu. V Eden Areně totiž bude hostit finále Evropské konferenční ligy, které do české metropole přiláká desetitisíce zahraničních fanoušků.

Větší a prestižnější fotbalový zápas už v Česku vzhledem k velikosti stadionů pořádat nelze – odpovídat tomu bude i organizační zabezpečení. Fotbalová asociace České republiky proto spouští nábor dobrovolníků, kteří se chtějí pohybovat v blízkosti největších fotbalových hvězd současnosti.

Dobrovolníci obsadí širokou škálu pozic – od pořadatelů na stadionu, přes asistenty organizačního týmu, práci v akreditačním středisku nebo v dopingovém oddělení až po roli v rámci zahajovacího ceremoniálu přímo na hřišti. UEFA rovněž hledá řidiče do rozsáhlého vozového parku, navigátory na pražském letišti či pracovníky, kteří budou k dispozici pro VIP hosty, média či televizní společnosti.

Proč se stát dobrovolníkem?

Každý dobrovolník dostane kromě možnosti spolupracovat na letošní největší sportovní akci v Česku unikátní certifikát UEFA o absolvování dobrovolnického programu, neopakovatelnou zkušenost, oblečení vyrobené speciálně pro tuto akci, účast na závěrečném slavnostním eventu uspořádaném pro všechny dobrovolníky, zajištěný catering během výkonu práce a vstupenku na některý z dalších zápasů české reprezentace.

Podrobnosti naleznete ZDE.

Aktuální články

Pohárová povinnost splněna: Studénka - Tichá 1:5

Okresní pohár FAČR - SEMIFINÁLE.

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Köstlem a Barákem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL spustila před pár týdny podcast, ve kterém budou vystupovat...

Preview: Fotbal Studénka – SK Tichá (neděle, 15:00)

Pohár Okresního fotbalového svazu Nový Jičín – SEMIFINÁLE.