SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Stonava – SK Tichá (sobota, 15:30)

Před zápasem. 16.kolo ČPP I.A třídy sk B.

Tichá se po domácí remíze s Horní Suchou představí na jaře poprvé venku. V sobotu od 15:30 hraje ve Stonavě.

SOUPEŘ

Stonava, která se netají postupovými ambicemi vstoupila do jarní části sezóny vítězně. Po bezbrankové první půli rozhodla o svém vítězství na hřišti Lokomotivy Petrovice ve druhé pětačtyřiceti minutovce. „Kdybychom měli nějaký velký polštář náskoku deseti, nebo patnácti bodů, tak optimisticky řeknu, že do toho postupu jdeme,“ sdělil před startem jara trenér Richard Beneš, jehož tým drží před druhými Smilovicemi náskok tří bodů. Náš sobotní soupeř v letošní sezóně na domácím hřišti ještě neprohrál. Z šesti dosavadních zápasů si připsali žlutomodří pět vítězství a jednu remízu. Stonava nastřílela v domácích zápasech svým soupeřům patnáct branek a pouze dvakrát inkasovala.

TICHÁ

Tichá čeká na svůj další bodový zisk ze hřiště soupeře od konce měsíce září, kdy zvítězila v Dobraticích. Ze sedmi venkovních zápasů je bilance tichavjanů nelichotivá, šest porážek a jen jediné vítězství. Jarní premiéra přinesla svěřencům Daniela Kuly první remízu v soutěži. „Chtěli jsme vstoupit do sezóny nejlépe vítězstvím a s nulou vzadu. Podařilo se jen to druhé, ale i za to jsem rád. Bylo to takové klasické první jarní kolo. Nerozehranost byla patrná na obou soupeřích, brankáři měli jen minimum ostrých zákroků. Oba týmy se snažily rozhodnout z množství standartek, ale ani to se nepodařilo. Bezbranková remíza odpovídá dění na hřišti,“ řekl po zápase proti Horní Suché trenér Tiché.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.



16. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Stonava (1. místo, 29 bodů) – Tichá (10. místo, 16 bodů)

Sobota 15:30, Stadion SK Stonava

Rozhodčí:  Novák Dominik 
– Janeček Jan, Koňczyna David.




POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (20. srpna 2022)

Tichá - Stonava 2:1 (2:1)

Branky: 21. Ruisl Michal (vl.), 24. Janáč Tomáš – 7. Koďousek Miroslav. Žluté karty: Janáč, Fajčák, Kocián D., Kudýn – Mančar, Graňák, Ruisl, Uher. Rozhodčí: Levinger Milan – Podracký Pavel, Kaszper David. Diváci: 150

Tichá: Pikulík – Balcárek, Sládeček (34. Švrček R.), Kudýn, Kocián T. – Fajčák, Kocián D., Svoboda (82. Kunčík) – Švrček O., Janáč (82. Kocián R.), Tománek (59. Bajer)

Stonava: Stach – Kloda (68. Jančo), Siekiera, Graňák, Koďousek – Šiška, Mančař, Bulva, Lipovský (59. Adamczyk) – Ruisl, Uher