SK Tichá |

Stanovisko FAČR ke sportování od 12. dubna 2021

Česká unie sportu vydala aktualizované stanovisko týkající se sportování od pondělí 12.04.2021.

Od pondělí 12. dubna 2021 již v České republice nebude platit nouzový stav. K tomuto výkladu se přidávají i ostatní sportovní svazy, včetně FAČR.

Z důvodu pandemie koronaviru bylo sportování během nouzového stavu omezeno či zakázáno úplně, tedy včetně amatérských fotbalových tréninků a soutěží.

S účinností od 12. dubna 2021 je ale opět amatérský organizovaný sport umožněn v počtu maximálně 20 osob na venkovních sportovištích. A také v počtu maximálně 10 osob na vnitřních sportovištích (spolkem přímo provozovaných).

Samotné konání sportovních soutěží a sportovních utkání nadále podléhá povolení ze strany Ministerstva zdravotnictví, které stanovuje epidemiologické podmínky pro jejich utkání. Kompletní výkladové stanovisko ČSÚ najdete ZDE.

Aktuální články

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Ondřejem Čelůstkou a Tomášem Petráškem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL přináší podcast, ve kterém vystupují exkluzivní hosté...

V Praze proběhl velký seminář trenérů

V pondělí 15. dubna uspořádala Unie českých fotbalových trenérů společně s Fotbalovou asociací České republiky v Praze velký seminář...

Rozhodl jediný gól: Albrechtice – Tichá 1:0

ČPP I.A třída sk. B, 17.kolo.