SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – TJ Fryčovice (sobota, 17:00)

Před zápasem. 14.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Atraktivní vyvrcholení sezóny. Domácí zápas s Fryčovicemi, ve kterém Tichá hájí domácí neporazitelnost uzavře soutěžní ročník 2021/22. Vítězství zároveň zaručí svěřencům Daniela Kuly prvenství v CANIS I.B třídě sk. D. Výkop je v sobotu v 17:00 hodin.

SOUPEŘ

Fryčovice po letech bojů v horních patrech tabulky v aktuální sezóně zakotvily na jejím opačném pólu. Svěřenci Richarda Štrosa mají jen dvoubodový náskok před dvanáctými Veřovicemi. Z posledních čtyřech zápasů získal náš soupeř pouze jediný bod, za remízu s Mořkovem (1:1). V ostatních zápasech prohrál s Kozlovicemi (0:2), Starým Jičínem (2:0) a Kopřivnicí (1:9). S aktuálním ziskem 22 bodů (6-4-13) se Fryčovice nacházejí v tabulce na desáté příčce. Nejlepším střelcem soupeřova týmu je s šesti góly Ondřej Giňovský.

TICHÁ

Domácí loučení se sezónou. Po dvouleté pauze zaviněné covidem se všechny soutěže odehrají kompletně celé. Domácí hráči mají vše ve svých rukou. Zisk tří bodů jim zajistí prvenství v CANIS I.B třídě sk.D. 
Nepříznivá série žlutých dresů ukončena a my v kombinaci se sobotním výsledkem Kozlovic máme matchball. Na Ostravici jsme úvod utkání nechali domácím. Do druhé půle jsme nastoupili beze změn, přesto to byla jiná Tichá. Výrazně lepší pohyb a jiný styl hry otočil obraz utkání a korunovali jsme to vstřelenou brankou. Nyní již víme, že nás to do posledního kola posunulo na úplnou špici tabulky a máme tak závěr ve svých rukou. To znamená, udržet maximální koncentraci a vše podřídit duelu s Fryčovicemi," hodnotil vítězství v předposledním jarním zápase trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.

TIP:SOUTĚŽ

Návštěvníci klubových stránek www.fotbalskticha.cz mají možnost zúčastnit se nové TIP:SOUTĚŽE. Soutěž najdete v sekci FANZÓNA, kde vyplníte potřebné údaje, natipujete zápasy a své tipy odešlete. Pětice nejlépe tipujících za celou jarní část sezóny 2021/22 se může těšit na zajímavé ceny od našich partnerů.



14. kolo CANIS I.B třídy sk. D

Tichá (1.místo, 52 bodů) – Fryčovice (10.místo, 22 bodů)

Sobota 17:00, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Tomai Martin – Ražný Jan, Ritter Jakub. Delegát: Kubánek Ladislav.


TICHÁ VS FRYČOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH

Bilance vzájemných zápasů: 9 / 4-2-3 / 11:11

POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (6. listopadu 2021)

TJ Fryčovice - SK Tichá 1:3 (0:1)

Branky:
 85. Giňovský Ondřej (pen.) – 17. Fajčák Daniel, 53. Fajčák Daniel, 54. Kocián Dominik. Žluté karty: 3. Čulák Lukáš, 81. Hajný Jiří – 45. Kocián Tomáš, 52. Vrána Pavel, 72. Janáč Tomáš, 90. Závodný Jakub. Rozhodčí: Beran Jan – Sklář Jiří, Měkýš Adam. Diváci: 56

TJ Sokol Fryčovice: Papaj – Chalachan, Čulák, Hajný (65. Kubíček), Prčík – Volný, Filipec, Šponiar (30. Boček), Giňovský – Bystroň (51. Bílek), Janek (65. Šigut)

SK Tichá: Pikulík – Vrána, Balcárek, Kocián T., Závodný – Janáč T. (76. Sládeček) , Fajčák, Kocián D. – Kocián R., Švrček O., Tománek M. (63. Houšťava)