SK Tichá | | Tiskové zprávy

Trenérský seminář se zahraniční účastí

Letos budou zájemcům o účast přednášet špičkoví trenéři z tuzemska i zahraničí. Seminář, který připravuje FC Baník Ostrava ve spolupráci s FAČR, se bude konat 8. května 2023 a kromě jiných se jej aktivně zúčastní i Mark Robson, hlavní trenér týmu West Ham United U21!

"Je to vynikající aktivita a Baník Ostrava za to chválím," uvedl technický ředitel FAČR Zdeněk Psotka. "Na svazové úrovni se v posledním období snažíme vzdělávat naše trenéry, zajistit jim špičkové lektory i ze zahraničí a určitě jsme v tomto směru zaznamenali velký progres. Ale aby s takovouto aktivitou přišel klub, aby připravil seminář na takové úrovni a podělil se o něj s veřejností, to je skutečně chvályhodná věc a pro český fotbal velice prospěšná," ocenil práci Baníku Ostrava Zdeněk Psotka.

Do Ostravy přijede přednášet také například Michael These z 1. FC Norimberk, šéftrenér mládežnického úseku kategorie U16-19, mezi lektory budou také baníkovští trenéři Milan Chalupa nebo Jiří Neček.

Letošní trenérská konference se bude na Bazalech konat pod záštitou pana Richarda Vereše, starosty městského obvodu Slezská Ostrava.

Zájemci z řad fotbalových trenérů se mohou o účast na konferenci přihlásit zde:

UČFT :: Konference fotbalových trenérů II, Ostrava (ucft.eu)

Zdroj: www.fcb.cz


Aktuální články

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Marcelem Gecovem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL přináší podcast, ve kterém vystupují exkluzivní hosté...

Preview: FC Kopřivnice – SK Tichá (sobota, 16:30)

Před zápasem. 19.kolo ČPP I. A třídy sk. B.

FAČR aktualizovala návody k Našemu ISku

Vzhledem ke stále se množícím dotazům FAČR zpracovala a uveřejnila nejčastěji kladené otázky týkající se nového informačního...