SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: TJ Bystřice – SK Tichá (neděle, 16:30)

Před zápasem. 22.kolo ČPP I.A třídy sk.B.

Už jen šest kol zbývá do konce jarní části ČPP I.A třídy sk.B. Tichá o další cenné body zabojuje v Bystřici. Utkání se hraje v neděli od 16:30 hodin.

SOUPEŘ

Tým trenéra Ivana Martinčíka bude chtít navázat na své dvě předchozí domácí vítězství. Nad Jablunkovem (5:1) a Libhoštěm (6:2). V minulém týdnu remizovali hráči Bystřice na hřišti poslední Lokomotivy Petrovice (0:0) a samotné utkání moc fotbalové krásy nenabídlo. Hráčům Bystřice se v domácím prostředí daří. Z dosavadních devíti zápasů na domácím hřišti ztratili všechny body pouze dvakrát, a to po porážce se Stonavou (0:3) a Smilovicemi (1:3). Bystřice se aktuálně dělí se Smilovicemi a Dobraticemi o třetí místo (9-5-5), přičemž ztráta na druhé Raškovice čítá osm bodů.

TICHÁ

Tichavjanům se v posledních zápasech daří. Z posledních čtyř utkání získali svěřenci Daniela Kuly plný počet dvanácti bodů. V minulém týdnu porazila Tichá na domácích hřišti Dobratice. Po hodně dietním prvním poločase, jsme něco málo změnili a druhá půle už byla více ke koukání. Do vedení jsme šli po šikovně zahrané standartce a o chvíli později si to náš kapitán Fajčák zopakoval a rozhodl o třech bodech. Závěr jsme si ovšem zkomplikovali. Defenzíva působí na jaře velmi jistě a k čistému kontu bylo blízko. Závěrečný risk hostů potrestal třetím gólem a svým premiérovým Bartoš. Hráči mají mé uznání, nebylo jednoduché se opět po poháru nabudit na dnešního soupeře, ale zvládli jsme to i když se to nerodilo lehce," hodnotil utkání domácí trenér.

DIVÁCI

Jeden z nejdelších výjezdu sezóny je tady. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti. 22. kolo I.A třídy sk. B nabídne zajímavé utkání o důležité body.



22. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Bystřice (4. místo, 32 bodů) – Tichá (6. místo, 28 bodů)

Neděle 16:30, Sportovní areál Bystřice

Rozhodčí: Leško Ondřej 
– Kubáček Vojtěch, Mitura Michal. Delegát: Lalík David.




POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (1. října 2022)

Tichá – Bystřice 3:0 (1:0)

Branky: 27. Bajer Lukáš, 76. Švrček Ondřej, 89. Švrček Ondřej. Žluté karty: Švrček R. – Zoubek. Rozhodčí: Závodný Vít – Podracký Pavel, Machala Petr. Diváci: 40.

Tichá: Pikulík – Kocián T., Balcárek, Sládeček (46. Kudýn), Bajer – Fajčák, Kocián D., Svoboda (87. Vrána) – Skoupil (46. Švrček R.), Janáč (64. Tománek), Kunčík (54. Švrček O.)

Bystřice: Krenželok – Martinčík Ivan, Opluštil, Králíček, Zoubek (82. Martinčík Marek) – Heczko, Rusz, Zabystrzan, Krátký – Staniek (46. Fober), Buryan