SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – TJ Pražmo/Raškovice (sobota, 17:00)

Před zápasem. 23.kolo ČPP I.A třídy sk.B.

ČPP I.A třída vstupuje do své závěrečné části - Tichá vyzve v sobotu na domácím hřišti mužstvo TJ Pražmo-Raškovice, které na jaře ještě neprohrálo. Začátek zápasu je v 17:00.

SOUPEŘ

Hráči soupeře drží úctyhodnou jarní bilanci. Z dosavadních sedmi utkání, ztratili svěřenci trenéra Tomáše Hadravy body "pouze" v úvodním jarním zápase proti Dobraticím (1:1), ve zbývajících šesti duelech vždy zvítězili. Raškovice, se i díky produktivitě svých střelců Ilira Prečiho (11), Adama Vojkovského (11) a Pavela Tobiáše (10) nacházejí v tabulce na druhém místě se ziskem 43 bodů (13-4-2). Dosavadní dvě porážky v soutěži zaznamenal soupeř v podzimní části sezóny, když prohráli na domácím hřišti s Dobraticemi (1:2) a Smilovicemi (2:4). 

TICHÁ

Bystřice v minulém kole ukončila sérii Tiché. Tichavjané po čtyřech vítězstvích v řadě vyšli bodově na prázdno, podruhé v jarní části soutěže nedokázali soupeři vstřelit ani gól. Prohra mrzí, ale my jsme nebyli do dnešního zápasu správně nastaveni. Z letargie nás trošku vytáhl inkasovaný gól, ale zlepšení aspoň co se týče bojovnosti přišlo až po pauze. Domácí předvedli více, i když jsme mohli po několika standartkách pomýšlet na vyrovnání, tentokrát bohužel body nebereme," hodnotil porážku trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti. Již podzimní střetnutí přineslo hned devět branek. 23. kolo I.A třídy sk. B nabídne rozhodně zajímavé utkání o důležité body.



23. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Tichá (6. místo, 28 bodů) – Raškovice (2. místo, 43 bodů)

Sobota 17:00, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Laba Tomáš - Machala Petr, Měkýš Adam. Delegát: Němec Martin.




POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (9. října 2022)

Raškovice – Tichá 6:3 (1:3)

Branky: 10. Vojkovský Adam, 49. Tobiáš Pavel, 56. Vojkovský Adam, 63. Kožar Ervin, 70. Janošec Ondřej, 86. Preči Ilir – 11. Švrček Radim, 29. Bajer Lukáš, 40. Švrček Radim. Žluté karty: Kulštejn. Rozhodčí: Mitura Michal – Šištík Petr, Chýlek Martin. Diváci: 125.

Raškovice: Pešák – Birčák, Kulštejn (80. Adámek), Juřica (32. Preči), Vojkovský – Koloničný, Bednárek, Tobiáš (74. Žáček), Kožar – Kacíř, Janošec

Tichá: Pikulík – Balcárek, Sládeček, Kudýn – Švrček R. (78. Skoupil), Kocián D., Fajčák, Svoboda, Kocián T. – Švrček O. (72. Tománek), Bajer (63. Kunčík)